-Sobe-

Toplina doma.

Economy room

Economy soba je najmanjša izmed vseh naših sob in je kot nalašč primerna za dva popotnika. Soba vsebuje eno zakonsko posteljo ali dve enojni postelji, lastno kopalnico s tušem in fenom in LCD televizor. Ker je soba relativno manjša od ostalih ne vsebuje balkona.

Superior room

Superior soba je večja in prostornejša od economy sobe in poleg balkona vsebuje tudi raztegljiv kavč, ki se lahko spremeni v pomožno ležišče za enega otroka. Primerna je za bivanje največ 3 oseb in je najprimernejša za manjše družine. 

Comfort room

Soba Comfort omogoča bivanje 3 ali 4 gostom, saj ponuja eno zakonsko posteljo in eden ali dva pomožna ležišča. Vsebuje lastno kopalnico s fenom in tušem ter televizor z ravnim zaslonom, ki omogoča skupne užitke ob gledanju večernih zabavnih oddaj.

Family apartment

Družinski apartma je kot nalašč za družine z dvema ali več otroci. Omogoča bivanje večje skupine ljudi in obsega lasten balkon, kopalnico, klimo in LCD televizor. Gostje se lahko spočijejo na udobnih vzmetnicah po napornem dnevu in si se napolnijo z energijo.

Naslov

Hotel Čateški dvorec ***
Dvorce 3,
8250 Brežice
Slovenija

Made with ‌

WYSIWYG HTML Editor